Apple Music voegt halfgeprijsde ‘Voice’-laag toe

Apple eigendom ie Apple Music Voice Plan gelanceerd – ene opzienbarend abonnementsniveau van $ 4,99 inclusief volledige toegang totdat de 90 miljoen nummerscatalogus van Apple Music.

Het nieuwe Apple Music Voice Plan bestaat ontworpen kogelrond Siri’s spraakbediening en biedt zowel toegang totdat alle afspeellijsten, waaronder honderden nieuwe afspeellijsten snijwond nuk plus activiteiten, gepersonaliseerde mixen, genrezenders plusteken Apple Music Radio boterham $ 4,99 per maand – de helft van de gebruikelijke Apple Music $ 9,99 per maand laag.

Goed inkeping artiesten?
Het Apple Music Voice-seizoenkaart worden gelanceerd ter ene tijdstip waarin velen aandringen op grotere uitbetalingen aan rechthebbenden.

Maar aangezien den royalty’s van etiketten, uitgevers plusteken kunstenaars worden berekend doodmoe poot van ene eindje van den Apple Music-inkomsten, vereffenen dit nieuwe abonnementen van $ 4,99 vrijwel de tweede minder dan den gebruikelijke Apple- of Spotify Premium-abonnementen van $ 9,99.

Sommige premium-aanbiedingen van Apple Music, waaronder Spatial Audio, Lossless Audio, Lyrics plus Music Videos, vergen eentje $ 9,99 per maand of $ 14,99 per maand gezinsabonnement doorheen toegang in krijgen.

Het nieuwe Voice Plan van $ 4,99 zullen straks dit najaar beschikbaar mens in 17 landen: Australië, Oostenrijk, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Spanje, Taiwan, ie Verenigd Koninkrijk , plusteken den Verenigde Staten.

Tijdens Apple’s “Unleashed” productevenement maandag kondigde ie bedrijf ook den derde generatie AirPods draadloze oordopjes aan ($ 179) inclusief ruimtelijke audio; HomePod mini-luidsprekers ($ 99) plusteken ene opnieuw ontworpen MacBook Pro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *