Restaurant Arnhem

Restaurant Arnhem gezocht waar je heerlijk kan genieten van verschillende wereldgerechten? Dan zit je bij restaurant Nieuwe Tijd goed. Met een breed assortiment aan verschillende gerechten zit er altijd wel wat nieuws tussen om te proberen. Daarnaast is het interieur ook nog eens heel sfeervol en gezellig, waardoor je meteen in de stemming komt om lekker te gaan smullen. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een fijne plek voor een etentje in Arnhem.

Er zijn verschillende gerechten uit verschillende werelddelen te vinden op de kaart van restaurant Nieuwe Tijd. Zo kan je onder andere terecht voor heerlijke sushi met zalm uit Noorwegen, lekkere gerechten met Hollandse groenten of een traditionele poké bowl uit Hawaii. Daarnaast worden er ook regelmatig nieuwe gerechten toegevoegd aan het menu, waardoor er altijd wel wat nieuws te ontdekken valt. Ook als je vaker komt, zal je dus steeds weer iets nieuws kunnen proberen.

Ook is het mogelijk om warme gerechten te bestellen van de A La carte. Deze kaart bestaat uit seizoensgebonden gerechten en worden dus regelmatig aangepast. Je kan er verschillende warme gerechten verkrijgen in kleine steelpannetjes, verschillende vis en vleesgerechten, zelf je gerecht samen stellen en laten wokken of je kan langs de teppanyaki en grill.

Op de teppanyaki en grill wordt er onderscheid gemaakt tussen vlees en vis. Zo kan je er onder andere eendenborst en kangoeroe krijgen, maar ook scholfilet en gamba’s.

Kortom, er is dus genoeg keus wanneer je een rondje om de wereld wilt maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *