Rietmatten op rol

Als je een rietmat besteld bij de Rietmattenspecialist dan worden de rietmatten op rol geleverd. Doordat de rietmatten op rol geleverd worden, zijn ze zeer makkelijk te vervoeren. Daarnaast blijven de rietmatten op deze manier het mooist.

Maar niet alleen voor ons is het leveren van rietmatten op rol gemakkelijk. Ook voor jou is het makkelijk. Doordat de matten op rol worden geleverd kan je ze makkelijk uitrollen op de plaats waar je de mat wilt hebben. En besluit je na een tijd dat je de mat wilt verplaatsen of opbergen? Dan kan je de mat weer eenvoudig inrollen en opbergen. Berg de matten wel overdekt op om de beste kwaliteit en de uitstraling van de mat te bewaren.

Er zijn drie soorten rietmatten:

Gepelde rietmatten worden zo genoemd, doordat de buitenste laag van het riet verwijderd is. Hierdoor hebben de matten een gele kleur en krijgen ze een tropische uitstraling. Daarnaast hebben ze geen rietschilfers dus zijn ze ideaal om binnen te houden.

Ongepelde rietmatten zijn rietmatten het tegenovergestelde van gepelde rietmatten. Deze variant is onbewerkt en dus wel geschikt voor buiten.

Dikke rietmatten zijn ook onbewerkt, maar hebben dikkere stengels dan de gepelde en de ongepelde. Op deze manier kan je deze matten goed gebruiken als schutting doordat ze goede privacy bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *