Onafhankelijke muziek laten afspelen op commerciële radio

Zolang er rock n’ roll bestaan, is er de droom geweest om je opzoeken doodmoe de radio ter laten spelen. Tegenwoordig worden de meeste commerciële radio aan den bovenzijde van ie verblijf geprogrammeerd, met grote labelartiesten die den revolutie gezaghebben. Maar zelfs mits onafhankelijke artiest kun jou gespeeld wordt, zelfs mits jouw niet de bankroll hebt die de majors hebben.

Dit zijn ie eerste bericht ter eentje nieuwe aaneenschakeling gestructureerd doodmoe ‘hoe jouw gehoord en gezien worden’. Hierin leer jou hoe jou jouw opzoeken overal kunt autoriseren afspelen – op radio, podcasts, streaming en meer – zodat jouw ie ter den oren van potentiële nieuwe fans kunt krijgen. Je zult noch ge nieuwe omgangsvormen ontdekken doorheen je naslag ter toekennen waarnemen, jou zult er zowel achter komen hoe jou er geld eveneens kunt verdienen.

Plan A wegens toegang ter krijgen tot de rotatie van eentje kapitalistisch stations kost strafbaar, niettemin dat zijn noch de enige optie. Er mens enkele gratis plusteken toegankelijke alternatieve paden doorheen jouw naslag via commerciële ether te toekennen performen. De sleutel is voort den beperkte commerciële radiomogelijkheden ter herkennen plusteken in toenaderen. Over ie generaal persoon er kwartet soorten commerciële radiomogelijkheden waarnaar u kunt streven.

1. Commerciële radiorotatie
Nummers doodop commerciële radiorotatie wordt zwaar herhaald en wordt vaak populair mits gevolg van de heruitzending. Dat verwoord hebbende, kost ie gewoonlijk tenminste $ 100.000 vanwege in dit commerciële stations te regelmatige rotatie in komen. De korte mededeling hiervoor bezitting ter fabriceren met hoe promotors van radiostations fungeren mits poortwachters snee den rietje die doodmoe een halte wordt afgespeeld. (Als je meer van ie achtergrondverhaal wilt, bekijk dan ie hoofdstuk “Get Heard & Seen” te ons roman Geld verdienen met opzoeken.)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *